Ik weet gewoon niet wat dat is met de kinderen van Belle en Elmo. Maar net als bij het vorige nestje zijn ook dit weer van die ontzettend vrolijke en stoere pups die heel erg goed met elkaar kunnen spelen en die eigenlijk vrijwel alles direct leuk en grappig vinden. Het is bij fokken toch altijd enigszins afwachten wat je terug ziet van papa en mama in de kinderen, maar in dit geval moet ik zeggen dat ik er geen spijt van heb dat ik Belle en Elmo weer samen op date heb laten gaan. 5 weken oud zijn de pups nu en het is iedere dag weer gezellig en plezierig. Helaas zit het weer niet helemaal mee, waardoor ze nog niet heel erg veel en lang buiten hebben gespeeld, maar dat maken we goed door binnen heel veel variatie in verschillende ruimtes te bieden. En als het dan even kan dan gaan we ook gelijk naar buiten, want ook dat is heerlijk voor ze. Eten doen ze ook al graag en goed en omdat ook Belle nog steeds heel erg goed voor haar kroost zorgt zijn ze allemaal goed gevuld :). Komende week gaan we toch proberen Belle wat minder te laten voeden, ze doen het prima op de Carnibest en ze hoeven ook niet te ploffen. Alle baasjes hebben de pups nu al 2 keer mogen bewonderen en hebben ze zowel wat slaperig als ook in volle actie gezien. Voor we weten welke pup naar welk huisje gaat zal iedereen nog een keer komen kijken, maar als ik deze 7 geweldige dondertjes zie weet ik in iedere geval zeker dat iedereen gewoon de hoofdprijs uit de loterij mee naar huis krijgt.

---
---
---

---
---
---

---
---
---

Over ons

Mijn naam is Inge Korevaar. Ik fok medium Australian Labradoodles. Samen met mijn gezin en een mooie roedel Australian Labradoodles woon ik in Rotterdam.

Lees meer

Citydoodles Fokhonden

Wij hebben zowel teefjes als reuen

Teefjes   Reuen

Citydoodles Nieuwsflitsen

We hebben in 2020 tot nu toe twee nestjes gehad en hebben nu weer even pauze. Citydoodles wil heel bewust een kleine fokker blijven en we hebben dan ook niet veel fokteefjes. Belle en Fay zijn de reeds volwassen en goedgekeurde dames en we hopen met de kleine Pip (dochter van Belle) en de kleine Pom (dochter van Lily, die nu met pensioen is) in de toekomst weer verder te gaan en mensen blij te kunnen maken.

Citydoodles facebook

Follow me