Op 17 januari 2020 is de wereld toch weer een klein beetje mooier en vrolijker geworden. Belle en Elmo hebben 7 prachtige hummels voortgebracht en als ze maar een klein tikkie op hun moeder gaan lijken zullen het allemaal enorme vrolijke knuffelbare hondjes worden. Belle heeft het geweldig gedaan en is direct een zeer zorgzame en relaxte moeder. De kleintjes zelf doen niets anders dan eten en slapen en af en toe een beetje als een worm rondkruipen op zoek naar hun moeder en een warm slokje melk. Zoals we ook hadden verwacht zijn ze alle 7 abrikooskleurig met een mooi fleecevachtje. Je ziet wel dat de een wat donkerder is dan de ander, maar in de loop van hun leven zal dat ook bij allemaal nog zeker wijzigen, want toverballen zijn en blijven het. Nu hebben ze ook allemaal nog hele lieve roze neusjes, maar die gaan de komende twee weken verkleuren en zullen langzaam zwart worden. Voorlopig gaan we goed voor mama Belle zorgen zodat zij op haar beurt weer heel goed voor haar voorlopig volledig hulpeloze kindjes kan zorgen.
Over ons

Mijn naam is Inge Korevaar. Ik fok medium Australian Labradoodles. Samen met mijn gezin en een mooie roedel Australian Labradoodles woon ik in Rotterdam.

Lees meer

Citydoodles Fokhonden

Wij hebben zowel teefjes als reuen

Teefjes   Reuen

Citydoodles Nieuwsflitsen

We hebben in 2020 tot nu toe twee nestjes gehad en hebben nu weer even pauze. Citydoodles wil heel bewust een kleine fokker blijven en we hebben dan ook niet veel fokteefjes. Belle en Fay zijn de reeds volwassen en goedgekeurde dames en we hopen met de kleine Pip (dochter van Belle) en de kleine Pom (dochter van Lily, die nu met pensioen is) in de toekomst weer verder te gaan en mensen blij te kunnen maken.

Citydoodles facebook

Follow me