Belle en haar zevental hebben het de eerste week buitengewoon goed gedaan. Het hele spul is ruim verdubbeld in gewicht de eerste week en van kleine breekbare molletjes zijn het in 1 week tijd mini nijlpaardjes geworden. Ik blijf me iedere keer weer verbazen over de snelheid waarmee de pups groeien. Het is ook ongelofelijk hoeveel zorg mama Belle daaraan besteedt. Ze voedt, ze poetst en is super lief, maar daarnaast denkt ze ook goed aan zichzelf, eet ze als een bootwerker en gaat ze ook heerlijk gewoon twee keer per dag mee naar het bos waar ze lekker Belle kan zijn en geen mama. Eenmaal weer thuis duikt ze direct weer in haar moederrol. De eerste week gebeurt er verder nog niet zo veel, pups horen en zien niks en bewegen doen ze ook nauwelijks. De komende week zullen we meer beweging gaan zien en zullen ook de eerste oogjes open gaan en dan worden het langzaam minihondjes :)

---
---
---

---
---
---

---
---
---

Over ons

Mijn naam is Inge Korevaar. Ik fok medium Australian Labradoodles. Samen met mijn gezin en een mooie roedel Australian Labradoodles woon ik in Rotterdam.

Lees meer

Citydoodles Fokhonden

Wij hebben zowel teefjes als reuen

Teefjes   Reuen

Citydoodles Nieuwsflitsen

We hebben in 2020 tot nu toe twee nestjes gehad en hebben nu weer even pauze. Citydoodles wil heel bewust een kleine fokker blijven en we hebben dan ook niet veel fokteefjes. Belle en Fay zijn de reeds volwassen en goedgekeurde dames en we hopen met de kleine Pip (dochter van Belle) en de kleine Pom (dochter van Lily, die nu met pensioen is) in de toekomst weer verder te gaan en mensen blij te kunnen maken.

Citydoodles facebook

Follow me