2 weken zijn de kleintjes van Belle en Elmo al weer. Ze hebben hun oogjes open, ze beginnen rond te waggelen, ze beginnen elkaar en de knuffels te ontdekken en ze doen het geweldig goed. Alle credit daarvan kunnen we geven aan Belle, want zij is wederom echt een topmoeder. Ze houdt de boel geweldig schoon, de pups glanzen en glimmen je tegemoet, ze zien er uit als Hollands Welvaren en hier in huis is sprake van volstrekte rust. Belle is vriendelijk maar duidelijk tegen de andere honden waardoor er geen enkele sprake is van enige onrust en dus is het hier gewoon genieten en weer vol verwondering kijken naar het enorme tempo waarmee de kleintjes zich ontwikkelen. Net als bij haar vorige nest zijn de hummels tot nu toe ook bijna allemaal even groot en is ook het kleurverschil minimaal. Dat kan zeker nog gaan veranderen de komende weken en maanden, maar voor nu is het een behoorlijk gelijkmatig nest. Komende week zullen ook de oortjes open gaan en dan wordt er ook geluid toegevoegd aan het socialisatieproces.

2 weken oud
---
2 weken oud
---
2 weken oud
---

2 weken oud
---
2 weken oud
---
2 weken oud
---

2 weken oud
---
2 weken oud
---
2 weken oud
---

Over ons

Mijn naam is Inge Korevaar. Ik fok medium Australian Labradoodles. Samen met mijn gezin en een mooie roedel Australian Labradoodles woon ik in Rotterdam.

Lees meer

Citydoodles Fokhonden

Wij hebben zowel teefjes als reuen

Teefjes   Reuen

Citydoodles Nieuwsflitsen

We hebben in 2020 tot nu toe twee nestjes gehad en hebben nu weer even pauze. Citydoodles wil heel bewust een kleine fokker blijven en we hebben dan ook niet veel fokteefjes. Belle en Fay zijn de reeds volwassen en goedgekeurde dames en we hopen met de kleine Pip (dochter van Belle) en de kleine Pom (dochter van Lily, die nu met pensioen is) in de toekomst weer verder te gaan en mensen blij te kunnen maken.

Citydoodles facebook

Follow me