3 weekjes jong en al echte hondjes! De 7 dwergen van Belle en Elmo liggen goed op koers. Direct nadat ze de mogelijkheid kregen om de werpkist ook uit te komen, deden ze dat ook. De nieuwsgierigheid hebben ze duidelijk van mama Belle, alles wat nieuw is gaan ze gelijk onderzoeken. Ze blijven ook goed groeien, alleen toen mama Belle even een klein virusje te pakken had en zelf even in de lappenmand zat stond de gewichtstoename even een dagje stil. Maar Belle is weer volledig de oude en dus hebben de kleintjes ook hun groeischema weer opgepakt. We zijn dus eigenlijk gewoon dik en dik tevreden. Komende week is voor zowel de pups als voor de toekomstige baasjes een spannende week, want ze mogen voor het eerst in klevende lijve met elkaar kennis maken. Grappig is dat ik zeker weet dat iedereen weer heel verbaasd zal zijn hoe klein ze eigenlijk nog zijn. Op de foto's lijkt het heel wat en ik vind ze al heel groot, maar iedereen die voor het eerst komt kijken ziet pas echt goed wat voor smurfjes het nog zijn. Op foto's en filmpjes lijkt het ook of ze vaak wakker en actief zijn, maar in werkelijkheid is het steeds maar een kwartier of zo en dan gaan ze daarna weer in diepe rust.

---
---
---

---
---
---

---
---
---

Over ons

Mijn naam is Inge Korevaar. Ik fok medium Australian Labradoodles. Samen met mijn gezin en een mooie roedel Australian Labradoodles woon ik in Rotterdam.

Lees meer

Citydoodles Fokhonden

Wij hebben zowel teefjes als reuen

Teefjes   Reuen

Citydoodles Nieuwsflitsen

We hebben in 2020 tot nu toe twee nestjes gehad en hebben nu weer even pauze. Citydoodles wil heel bewust een kleine fokker blijven en we hebben dan ook niet veel fokteefjes. Belle en Fay zijn de reeds volwassen en goedgekeurde dames en we hopen met de kleine Pip (dochter van Belle) en de kleine Pom (dochter van Lily, die nu met pensioen is) in de toekomst weer verder te gaan en mensen blij te kunnen maken.

Citydoodles facebook

Follow me