Op de helft van hun verblijf bij Citydoodles. En dat betekent dus dat ze 4 weken oud zijn. De tijd vliegt voorbij en het gaat super met het zevental. Het zijn ongelofelijk blije, vrolijke en stoere pups. Ze ontwikkelen zich volgens het boekje, hebben veel lol in het leven en wij beleven veel lol met de pups. De werpkist is verleden tijd, ze hebben nu de hele ren tot hun beschikking, maar ze maken ook al uitstapjes buiten de ren en onderzoeken onze hal, de garage en de woonkamer. En alles doen ze vol vertrouwen en ze hobbelen heel nieuwsgierig rond. Ook de kennismaking met Coco en Fay, die ze tot nu toe alleen hadden gezien en geroken aan de andere kant van de ren, ging als vanzelf. Ze buitelden over tante Coco en tante Fay heen en hadden direct veel plezier met de dames. Wat ze ook erg leuk vinden is peuterfilmpjes bekijken op de i-pad. Ze komen heel dichtbij om te kijken waar de geluidjes nu eigenlijk vandaan komen. Na zo'n sessie is het scherm van mijn i-pad ook veranderd in matglas, want de i-pad onderzoeken ze net als al het andere speelgoed met hun bekjes. Geen probleem, daar hebben ze tegenwoordig goed schoonmaakspul voor. We gaan nu de buitenspeelplaats in orde maken, want ik hoop dat de stormen binnenkort gaan liggen en de pups ook lekker kunnen gaan starten met het ontdekken van de wereld in de buitenlucht.

---
---
---

---
---
---

---
---
---

Over ons

Mijn naam is Inge Korevaar. Ik fok medium Australian Labradoodles. Samen met mijn gezin en een mooie roedel Australian Labradoodles woon ik in Rotterdam.

Lees meer

Citydoodles Fokhonden

Wij hebben zowel teefjes als reuen

Teefjes   Reuen

Citydoodles Nieuwsflitsen

We hebben in 2020 tot nu toe twee nestjes gehad en hebben nu weer even pauze. Citydoodles wil heel bewust een kleine fokker blijven en we hebben dan ook niet veel fokteefjes. Belle en Fay zijn de reeds volwassen en goedgekeurde dames en we hopen met de kleine Pip (dochter van Belle) en de kleine Pom (dochter van Lily, die nu met pensioen is) in de toekomst weer verder te gaan en mensen blij te kunnen maken.

Citydoodles facebook

Follow me