6 weken oud. Het is al weer aftellen geblazen. Het zijn 7 prachtige blije en ondeugende bandieten geworden. Ze rennen door het hele huis, eten de oren van je hoofd, hebben goed functionerende stembandjes, zijn gek op mensen, dol op de andere honden en zijn ook nog eens enorme knuffelberen.Belle en Elmo hebben het goed gedaan. Belle probeert nu, net als een mensenmoeder soms met de moed der wanhoop, het spul op te voeden ipv alleen te voeden, en is heel blij dat ze daar af en toe hulp bij krijgt van de andere honden. Het valt ook helemaal niet mee om in je eentje een zeventig groot te krijgen. Zelf moet ik er niet aan denken, maar Fay helpt belle graag door mee te spelen en Odie en Coco nemen ook de opvoedende rol voor hun rekening. Nog heel even maar voor ze hun vleugels echt gaan spreiden. Deze week staat de dierenarts op het programma en ook de gedragstherapeut komt een kijkje nemen bij de kleintjes. Daarna kunnen we dan gaan vergaderen en mogen de ukken beslissen bij welke thuis ze zichzelf het beste voelen.

---
---
---

---
---
---

---
---
---

Over ons

Mijn naam is Inge Korevaar. Ik fok medium Australian Labradoodles. Samen met mijn gezin en een mooie roedel Australian Labradoodles woon ik in Rotterdam.

Lees meer

Citydoodles Fokhonden

Wij hebben zowel teefjes als reuen

Teefjes   Reuen

Citydoodles Nieuwsflitsen

We hebben in 2020 tot nu toe twee nestjes gehad en hebben nu weer even pauze. Citydoodles wil heel bewust een kleine fokker blijven en we hebben dan ook niet veel fokteefjes. Belle en Fay zijn de reeds volwassen en goedgekeurde dames en we hopen met de kleine Pip (dochter van Belle) en de kleine Pom (dochter van Lily, die nu met pensioen is) in de toekomst weer verder te gaan en mensen blij te kunnen maken.

Citydoodles facebook

Follow me