Het afscheid nadert, ze zijn 7,5 week oud en klaar om de wereld tegemoet te treden. Wat een prachtig stel kinderen hebben Belle en Elmo op de wereld gezet en wat hebben we ze met plezier door hun eerste weken op deze wereld heen geloodst. Nu zijn het echte belhamels geworden, met een enorme hoeveelheid energie en nu zijn ze echt toe aan individuele aandacht en begeleiding. Nog een paar dagen hier de boel op stelten zetten en dan gaan ze. De tasjes worden klaar gezet, de haartjes en nageltjes zullen nog even worden geknipt, we geven de baasjes nog even een paar dagen om goed uit te rusten en dan is het zover. Roffa, Charlie, Jip, Beer, Joep en Blue zien zaterdag de deur hier achter zich dichtslaan. Pippi (Langkous) mag hier nog even blijven, we zullen kijken hof we in haar een waardig opvolgster van mama Belle gaan vinden. Lieve kleine ukkepukken, maak wat van jullie leventjes, zet em op, ga alle liefde die in jullie zit uitdelen aan je nieuwe baasjes, gedraag je ook af en toe een beetje en maak vooral heel veel lol! Lieve baasjes, jullie krijgen een prachtig wezentje mee naar huis, klaar om samen met jullie alles te gaan ontdekken, steun ze, heb ze lief, voed ze op en hou van ze, vanaf de eerste dag tot de laatste dag, die hopelijk nog heel heel ver weg zal zijn. Ik heb mijn best weer gedaan, Belle heeft nog veel meer haar best gedaan en nu is het aan jullie. Dikke X.

---
---
---

---
---
---

---
---
---

Over ons

Mijn naam is Inge Korevaar. Ik fok medium Australian Labradoodles. Samen met mijn gezin en een mooie roedel Australian Labradoodles woon ik in Rotterdam.

Lees meer

Citydoodles Fokhonden

Wij hebben zowel teefjes als reuen

Teefjes   Reuen

Citydoodles Nieuwsflitsen

We hebben in 2020 tot nu toe twee nestjes gehad en hebben nu weer even pauze. Citydoodles wil heel bewust een kleine fokker blijven en we hebben dan ook niet veel fokteefjes. Belle en Fay zijn de reeds volwassen en goedgekeurde dames en we hopen met de kleine Pip (dochter van Belle) en de kleine Pom (dochter van Lily, die nu met pensioen is) in de toekomst weer verder te gaan en mensen blij te kunnen maken.

Citydoodles facebook

Follow me