Filter Project

Dag Emma's blonde zevental. het is weer leuk geweest. Jullie zijn in 8 weken tijd veranderd van blinde molletjes in rondracende stoere pups. De speeltuin bij Citydoodles is te klein geworden, de vleugeltjes moeten worden gespreid.

Nog mar 1 week te gaan en dan gaat dit zevental beginnen aan de rest van hun leven bij hun nieuwe baasjes. Ze kijken er naar uit en zijn er zo langzamerhand ook wel aan toe.

6 weken oud en wat zijn het een geweldig stelletje gezellige, vrolijke, dappere, knuffelige en stoere pups. Ze dartelen door het leven en stralen aan alle kanten uit dat ze overal zin in hebben.

5 weken oud. Het zijn nu echt kleine ontdekkingsreizigers geworden. Ze hebben nu echt niet mee genoeg aan de ren en elkaar, maar willen de wereld gaan verkennen.

En dan zijn we al weer bijna op de helft van de tijd die de zeven dwergen hier doorbrengen. 4 weken jong is het spul en ze vliegen met zevenmijlslaarzen door allerlei ontwikkelingsfases heen.

Ja hoor, we hebben het stadium van echte hondje bereikt. 3 weken oud, en ze lopen (nou ja waggelen), kunnen zien, horen, grommen, kwispelen, spelen, net als echte grote honden.

Emma's zevental is twee weken oud en op 1 na zijn het allemaal reeds kiloknallers. Ook de oogjes zijn open (zien er op de foto's soms nog wat klein en wazig uit, maar dat is normaal, dat trekt bij.

En dan zijn ze ineens al weer 1 week oud. Voor de nieuwe baasjes gaat het vaak langzaam, maar ik vind het echt supersnel gaan. Een week geleden waren het tere molletjes en nu zijn het al echte bonkies.

Emma heeft een heel fraai zevental op de wereld gezet in de vroege ochtend van 16 maart. Ze nam rustig de tijd voor de voorbereidingen, maar toen de bevalling eenmaal echt begon ging het ook heel erg snel.

That's all