Filter Project

Het zit er op. De mini chocolaatjes zijn er klaar voor. De wereld en het grote avontuur wachten. Wij hebben ze zo goed als mogelijk voorbereid en nu is het aan de baasjes om er een goed vervolg aan te geven.

De laatste week is ook voor de kleine Oreo Cookies aangebroken. Daarna is het tijd om het Citydoodles nest te verlaten en elders in Nederland de boel onveilig te gaan maken.

6 weken oud zijn de kleine chocolaatjes. De tijd gaat weer heel erg hard, over twee weken gaan ze de wijde wereld al weer in en we werken er hard aan om ze daar op voor te bereiden

5 weken oud zijn de kleine chocolaatjes en ik begin toch te zien dat ze waarschijnlijk ook naar melkchocolade zullen verkleuren. maakt niets uit, dat is ook heel lekker :)

De chocolade-eitjes vieren in dit paasweekend dat ze al weer 4 weken oud zijn en kennis gaan maken met hun nieuwe baasjes, dubbel feest dus.

Ik ben een paar dagen weg geweest en toenik terug kwam bleek dat onder de zeer goede invloed van mijn man en zoon de pups ineens waren omgetoverd tot echte hondjes.

Wat een ukkies zijn de baby's van Jetty en Doodle. Zeker omdat ik hier ook het nest met medium pups van Emma heb die slechts 2 dagen ouder zijn valt het op.

De eerste week in het leventje van de kleintjes van Jetty en Doodle is voorbij. De kleine chocolaatjes doen het supergoed

We hebben met de geboorte van de 4 prachtige chocolaatjes van Jetty en Doodle nu een elftal pups in huis bij Citydoodles.

That's all